Når 1 milliard mennesker alle sammen taler om det samme, kan man ligeså godt glemme at prøve at overdøve dem. I stedet bliver man nødt til at deltage i det, de taler om.

”Final season” af verdens mest sete streaming-serie begynder i dag. Det anslås at 1 milliard mennesker vil sætte sig foran skærmen for at deltage i den mest hypede tv-begivenhed i årevis.

Så hvordan bliver et brand en del af denne tv-begivenhed uden sidestykke? Man finder det relevante link mellem forbrugernes samtaler og brandets særpræg. På den måde kan man både blive delt, omtalt og husket. Øget relevans = øget involvering.

En bureau-tilgang, der er ”Always-On”

I en verden, hvor vi konstant er tvunget til at sikre det kortsigtede salg, samtidig med at vi skal fastholde brandets styrke, kræver det en taktisk tilgang, der samtidig bygger brandet.
Alt for ofte bruges de sociale medier som en 3. reklamekanal til gene for forbrugeren og med dårlige eller direkte negative resultater til følge. Derfor har mange fjernet det taktiske og direkte salg fra deres sociale platforme. Men det er oftere manglende relevans og manglende ambitioner i de taktiske kampagner, der er problemet, ikke platformen.

Cross-media content er content udviklet specifikt til hver platform

Forbrugere er forbrugere, uanset hvilken platform vi møder dem på. Forskellen er deres mindset og deres måde at interagere med de forskellige platforme på. Sådan er det også med de traditionelle medier. Man skal derfor tage højde for, at brandets kampagne-platform kan udfoldes på tværs af alle media-platforme inkl. de sociale. Kampagnen skal med andre ord designes til at være cross-media. En cross-media ide og cross-media kampagner kræver ikke større budgetter. Det kræver større fleksibilitet.