Netto har siden starten i 1981 gået forrest i sin kategori med en ambition om, at alle skal have råd til kvalitet, til økologi, til varer der er produceret med omsorg for miljøet og dyrevelfærd eller Løgismose lækkerier. En del af rejsen har derfor også været at bygge et af Danmarks stærkeste økologi-brands med ØGO’. Senest er der lanceret en ny strategi, der både tilfører nye ambitioner og en ny butiksoplevelse, som nu begynder at kunne ses rundt omkring i landet i takt med, at butikkerne bliver bygget om.

For at understøtte Nettos initiativer, har man i tæt samarbejde med Orbit Red udviklet en ny brand platform: Hver dag tæller i Netto. Brand platformen er kun i den første fase af implementeringen, men vil i løbet af det nye år blive foldet bredere ud på tværs af kommunikationsfladerne i takt med at det nye Netto 3.0 bliver implementeret i butikkerne.

Januar 2019

“Det der bygger et brand i dag, er ikke længere en enkelt 3 minutter lang film, hvor man brænder både media- og produktionsbudgettet af på én gang. Det der bygger brands, er den løbende involvering i mærket, som man reelt kun kan lykkes med, med en always-on tilgang.

At sige always-on er nemt; at gøre det med relevans og kvalitet indenfor en normal virkelighed med budgetter og tidsplaner er noget helt andet. Det stiller krav til hele holdet, der er involveret. Netto har nogle helt unikke muligheder for at drive den tilgang med de mange kontaktpunkter, der allerede er en naturlig del af hverdagen, for de 500.000 danskere, der handler der hver dag. Samtidig har de til forskel fra mange af de virksomheder, der bare taler om WHY, rent faktisk noget på hjertet.

Ønsket om at gøre en forskel er ikke bare en floskel, og der er allerede masser af gode konkrete handlinger, der beviser det. Faktisk langt flere end mange er opmærksomme på. Så det glæder vi os rigtig meget til at folde ud sammen.” Simon Wooller, Kreativ Direktør, Orbit Red

Vinter 2018/19

“Hver dag tæller i Netto er ikke bare en reklamekampagne for os. Når vi siger, det er en brandplatform, er det fordi, vi har et fokus på, at den fortælling og de værdier den indeholder, skal aktiveres i mange af kontaktfladerne med vores kunder. Det betyder, at vi har en ambition om at inddrage alt fra sortiment, private-label, indretning og kommunikation i udviklingen.

Hver dag tæller indeholder et løfte til vores kunder om, at vi arbejder stenhårdt for, at alle besøg i Netto, hele ugen, hele året vil byde på en masse relevante og inspirerende muligheder for at gøre dagen lidt sjovere, lidt sødere, mere økologisk, anderledes og overraskende end den ellers ville have været.

Og i Netto kan alle være med, fordi vi altid har en butik tæt på og priser, alle skal have råd til. Hverdage er dem, der er flest af, derfor vil gerne gøre en reel forskel der – ikke bare til jul, i ferierne eller i weekenden.” Martin Hasgard Olesen, Vice President, Assortment and Marketing

Julen 2018
Efterår 2018

 


Om Netto

Netto er en del af Salling Group, der er 100 % ejet af Salling Fondene. Derfor går hele overskuddet enten til at skabe bedre indkøbsoplevelser eller sendes tilbage til samfundet i form af donationer til gode formål, bl.a. kultur, uddannelse, sport og socialt arbejde.

Den første Netto-butik åbnede på Godthåbsvej den 1. april 1981. Siden er kæden ekspanderet med stor fart og er blevet landets største dagligvarekæde med mere end 450 butikker, 5000 medarbejdere og mere end 500.000 daglige kundebesøg. I september 1990 blev Netto international. Ekspansionen i Tyskland har siden fordelt sig til delstaterne Brandenburg, Berlin og Sachsen-Anhalt og tæller i dag 347 butikker. I august 1995 åbnede Netto den første polske butik i Szczecin. Netto har mere end 360 butikker i Polen. I maj 2002 gik Netto over Øresundsbroen og etablerede de første Netto butikker “hinsidan”. Netto har i dag 162 butikker i Sverige og forventer at åbne 20 butikker om året i de kommende år.

Leave a Reply