Brands der aktivt arbejder med purpose viser, at man kan flytte perceptionen samtidig med, at man flytter varer og ændrer holdninger. Ved at flytte fokus fra leverance til værdi sikrede Mazda, Københavns Kommune og Hamley’s både salg, awareness og en markant øget positiv opfattelse.

Et Purpose-brand taler nemlig ikke om sig selv. Det skaber værdi for slutbrugeren.

Reklamer flytter holdninger. Debat ændrer adfærd.

Resultatet af efterladenskaber i gader og stræder er et et lille problem for beboerere. Men har vidtrækkende konsekvenser for byen, turismen, butiksindehavere og alle der lever i og af byen. Indtil nu har alle kampagner tydeligvis været uden effekt, eftersom der efterlades 73.000 tons lort i gaderne årligt. Derfor var der behov for en helt ny vinkel på problemet.

Løsningen var en coffee-table bog designet så lækkert, at medierne ikke kunne ignorere hverken bogen eller budskabet, den formidlede. Den sikrede landsdækkende debat i både tv, radio og aviser – både off- og online. Så uden at bruge købt media fik projektet over 2 mio. media-exponeringer.

Et digitalt børnehjem for ubrugt legetøj.

Hvert år og hver dag bliver legetøj gemt væk eller smidt ud og erstattet af det sidste nye. På trods af at det er helt ok; brugt men stadig godt. Stadig værdifuldt. Det efterlader tonsvis af ubrugt legetøj i skabe, garager, på loftet og på lodseren. Det er skidt for miljøet, men det er også tarveligt for alt det efterladte legetøj.

Derfor lancerede Hamley’s, verdens ældste legetøjsbutik, et langsigtet CSR projekt: The Toy Mission. Et digitalt børnehjem for verdens efterladte legetøj. En non-profit online platform hvor man kan finde den perfekte legetøjs-ven. Eller give en loyal ven videre til et nyt hjem.