Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/orbit.marketing/public_html/wp-content/themes/authentic/framework/partials.php on line 61

På det hurtigtvoksende og meget kompetitive europæiske spiritusmarked kræves et design, der både er distinkt, unikt og som ikke mindst sikrer opmærksomheden.

Flasken er en nytolkning af den klassiske apotekerflaske, som brændevin jo oprindeligt blev solgt på. Kombineret med et ægte dansk, minimalistisk design indkapsler den elegant den danske håndværks- og designtradition.

Alt andet end ordinær. Alt andet end de andre.

København Klassisk Gin byder på et af verdens højeste indhold af enebær og smager, som en klassisk original gin skal smage. Den raffinerede small batch gin er en moderne variation over det klassiske tema med noter af citrus og lakridsrod. Destillationsprocessen og metoden med mikrofordampning sikrer den ultimative smag af enebær og gran i en enestående kombination. En konstant ambition for distinktion.