Løsningen? Farvel formaninger – goddag landeplage!
Lidt snyd, bedrag og Fetterlein.

Har du ikke noget nyt at sige? Syng det!

Med et kendskab til kampagnen på 75%, et kendskab til budskaber på 81%, trods et minimalt brug af købte medier taler kampagnen for sig selv.

Denne meget low-budget fuldt integrerede kampagne med meget høj ROI blev udtænkt, udviklet, produceret og spredt til de sociale medier inden for husets fire vægge.


Kampagnen rummer en repetativ ide, der binder sociale medier sammen med traditionel outdoor, print og tv. Som så spreder sig på tværs af sociale medier, i aviserne og ikke mindst lyttet til bla. på Spotify.

De fleste snakker om hvordan en kampagne skal sparkes i gang. Men vigtigere er: Hvordan undgår man, at den slutter? Kræftens bekæmpelse havde et budskab alle kendte, ikke forholdt sig til og ikke lyttede til… indtil Fetterlin sang det.

”Det var intentionen af skabe en landeplage, og for at gøre det skal man have de landsdækkende medier med på spøgen. I vores tilfælde lykkedes det ved at skabe en historie, som vi herefter serverede i små bidder, en efter en”  fortæller Simon Wooller, Kreativ Direktør, og fortsætter: ”Vi pakketerede historien til de forskellige medier, sociale samt nyhedsmedierne, blandt andet ved at leake billeder fra optagelserne via Instagram og Fetterleins egen profil, som vi vidste medierne og målgruppen fulgte.

  • Først overtog vi Fetterleins Facebook konto hvor hans mange tusind følgere mødte rygtet første gang. Så iscenesatte vi Cutfather som Cameo-producer. Det fik alle de store medier til at bide på krogen, og så fik historien sit eget liv.
  • Brugergenereret content, parodier, hyldester og egne versioner af 3XS exploderede på nettet.
  • Hadesangen som folk elskede at hade, så meget at den blev et regulært sommerhit med tæt på 200.000 afspilninger på Spotify.
  • Med over en halv million visninger alene på YouTube og over 1700 kommentarer nåede kampagnen et hidtil uset engagement niveau.