Netto ID er en serie nye produkter udviklet af Orbit Red

Netto lancerer i dag en ny serie af produkter under Navnet Netto ID. Netto er i fuld gang med at opdatere deres 500 butikker landet over. Det betyder, at man er midt i en transitionsfase mellem et nyt designudtryk og det gamle, ikoniske Netto discountdesign. Hos Orbit Red har der også været travlt. Gennem det seneste år har man bygget fundamentet for det nye Netto på tværs af samtlige kommunikationsplatforme samtidig med, at man har udviklet en række produkter for Netto. Netto ID er den første serie produkter, hvor det ikoniske design bliver sat i kontekst med det nye. Dermed støtter produkterne indirekte også design-skifte-indsatsen. Blandt produkterne finder man en ny opfindelse, nemlig en rygsæk designet til at holde øllerne kolde i sommervarmen.


– Netto er midt i en transition, som på mange niveauer betyder ny energi i brandet. Det kræver en samlet indsats på tværs af alle områder: Butiksoplevelsen, ansvarlighed, kommunikation, digitale løsninger og sidst men ikke mindst produkterne. Vores opgave er at sikre, at brandet forbliver relevant for den brede målgruppe og tidens trend, og det synes jeg i dén grad er indkapslet i netop Netto ID-produkterne, fortæller Martin Hasgard Olesen, Head of Marketing and Assortment, Netto.

Netto ID starter som en serie til festivalsegmentet, og der kan være flere produkter på vej

Hos Orbit Red leder man hele tiden efter huller i markedet – og eftersom alt, der kan bære et budskab, er et medie, så er Netto-produkter en ny platform, man også kan bygge sin kommunikation på. Netto ID er nemlig mere end to festivalprodukter. Det er broen mellem fortiden og fremtiden for Netto. I en festivalkontekst er det øl-kølere, der kan løse en konkret opgave og tydeliggøre Netto som en festivaldestination, man starter festivalen i.
I en bredere kontekst er Netto ID-produkterne Nettos egen katalysator for fornyet energi i brandet blandt de unge, der er vokset op med den ikoniske pose og discountdesignet. Netto ID har dermed muligheden for at blive et subbrand, der binder Netto tættere til de unge. Det ser ud til, at de bliver udsolgt allerede få dage efter de kom på hylderne – så mon ikke der kommer flere produkter i serien?

– Netto ID er intelligente, relevante produkter, der indkapsler selve Nettos DNA: Det intelligente valg, forklarer Simon Wooller, Creative Director, Orbit Red og fortsætter:

– Produkterne cementerer Nettos ikoniske status. En position konkurrenterne løbende prøver at kalkere. Det kræver konstant innovation fra Nettos side, så man fastholder sin førerposition. Mig bekendt er det første gang, vi ser produkter i Netto design – og helt sikkert ikke sidste. Den respons der har været, viser at der er en stor kærlighed til brandet.

Leave a Reply