Omni channel handler ikke om at være overalt. Det handler om, hvad der hører til på hvilken kanal.

Takket være Budskabsmodellering™ ved C More, at de er i markedet med det stærkeste budskab. Sidegevinsten er så, at de i realtime kan se hvilken feature, serie, film og hvilket tilbud, der har den højeste tiltrækningskraft – individuelt.

Har man kun mulighed for at kigge tilbage, har man ikke mulighed for at forudsige fremtiden.

Det, der møder kunden i digitale medier, på tv eller på deres eget site, er et direkte billede af det, der virker bedst for C Mores målgrupper. Og budskabet med at slippe for afbrydelser er et af dem. Et umiddelbart generisk budskab for streaming tjenester. Men responsdata gav C More en dybere forståelse af, hvad der driver relationen mellem brandet og forbrugeren i den specifikke kategori og dermed det optimale budskabshieraki og fundamentet for kampagnen. Man lærer af sine fejl. Men med Budskabsmodellering™ kan man forudse dem og dermed undgå dem. Det er en langt billigere måde at blive klogere på.