Orbit Red stod bag Boxers lancering af bredbånd- og streamingtjenester. Boxer har altid været kendt for valgfrihed af tv-kanaler. Friheds-konceptet blev udvidet, så det kunne rumme lanceringen af bredbånd, så man ikke skulle vinke farvel til de populære og let genkendelige figurer, der har tegnet Boxers profil igennem 7 sæsoner.

Ny sæson betyder nye cross-platform aktiviteter med de kendte Boxer-figurer. Konceptet, der gentagne gange har vist sin styrke i analyser af awareness, afsenderidentifikation og liking, visualiserer denne gang oplevelsen af frihed ved at kunne vælge en høj, stabil hastighed på trods af de faste, lave priser, der altid er hos Boxer.

Kampagnen er visuelt alignet på tværs af print, outdoor, instore, bannere, tv og et nyt website i en grad, der sjældent er set før. I vores digitale verden er der ikke længere nogen, der ser alt, men mange der ser lidt. Derfor skal alle elementerne kunne stå alene, og alligevel sikre mest mulig synergi.

TVC
Outdoor & Print


Retailskærm