Ikano Bolig, der er en del af Ikano-koncernen, der også huser IKEA og Ikano Bank, vil ændre måden, danskerne bor sammen. En kompleks kommunikationsopgave som Orbit Red er blevet valgt til at varetage efter uformel bureaurunde.

– Hos Ikano Bolig har vi erkendt, at vores ambition er mere kompleks end bare at sælge boliger. Vi vil ændre den måde, vi bor sammen på. Vi har behov for at uddanne boligkøbere om, at livet i og mellem boligerne er en ligeså vigtig del af købsovervejelserne, som selve valget af bolig, fortæller Kommunikations- og marketingchef, Magdalena Misiak.

– Orbit Red har skabt en lokal kommunikationsplatform med udgangspunkt i værktøjet Budskabmodellering. Herved har vi opnået klarhed over vores budskaber fra strategisk til taktisk niveau og skabt faktabaseret grundlag for at nå vores ambition, fortsætter Magdalena Misiak.

Datadrevet kreativitet

– Der findes mange kreative kræfter i branchen, men jeg ledte målrettet efter et bureau, der kunne kombinere data og kreativitet på strategisk niveau. Orbit Red har vist, at de kan levere en stærk emotionel fortælling på et datadrevet grundlag. Deres tilgang til opgaven har været afgørende for os, da vi er en international virksomhed med mange stakeholders, slutter Magdalena Misiak.

Et inspirerende samarbejde

– Ikano Bolig er en helt fantastisk virksomhed med et meget stort hjerte og en markant anderledes tilgang til det at skabe funktionelle boligområder med fællesskabet i centrum. Det har allerede været et inspirerende samarbejde og vi meget glade at blive valgt til opgaven, siger CEO i Orbit Red, Thomas Nolsøe.

Leave a Reply