RobinHus har i samarbejde med Orbit Red igangsat en større relancering, der omfatter både ny strategi, ny teknologi og samtidig en revitalisering af brandet.

RobinHus har formidlet boliger for danskerne i over 20 år. Fra dag 1 har missionen været, at det ikke skulle koste en formue at sælge sin bolig. Nu har RobinHus søsat flere tiltag, der alle har ét formål – at sælger kan få så meget som muligt med sig videre.

– RobinHus er ikke bare en traditionel ejendomsmægler, og det er faktisk noget, vi er stolte af, siger Philip Philipson, Adm. Dir. hos RobinHus. Men selvom RobinHus har været i Danmark i 20 år, er det stadig de fleste, der betaler mere end nødvendigt, når de sælger bolig. Det er et problem, der kan løses, og det sætter RobinHus fokus på med en ny identitet og senere en ny kampagne.

– Vi synes, det er på tide at råbe både højere og mere tydeligt, så mange flere kan få mere ud af den værdi, der gemmer sig i boligen. Det begynder med en identitet, som er lettere at genkende, og som skiller sig ud fra konkurrenterne ligesom vores produkt gør, siger Philip Philipson.

Repositionerings-farvekort

Opgaven bliver løst i samarbejde med Orbit Red, der som nyt lead bureau er strategisk partner, står for design og er ansvarlig for de fremadrettede kampagner. Valget af Orbit Red var relativt enkelt for RobinHus.

– De fleste bureauer har både en historie om sig selv og nogle modeller og processer, de arbejder ud fra, der er deres egne eller netværkets. Men jeg har ikke mødt andre, der arbejder med data, som en integreret del af den kreative proces. Og når man er et udfordrer brand på alle de præmisser, det indebærer, er det endnu mere kritisk, at de valg vi træffer, og de ressourcer vi bruger, er kvalificeret. Med Orbit Red og Budskabsmodellering™ får vi en tilgang, der bliver både præcis, effektorienteret og til at understøtte rent økonomisk. Og så giver det samtidig den base, man har brug for som CEO til at skabe tro på den retning, vi tager, siger Philip Philipson.

RobinHus stod også højt på ønskelisten hos Orbit Red: – Vi har en lang historik og tradition for at arbejde med udfordrer brands. Jeg har tidligere været ansvarlig for bl.a. Kilroy travels, Sprite, Quiksilver og arbejder nu også med Boxer og Netto. Og udfordrer brands har fået en særlig plads i mit hjerte. De vil verden noget. De har en grund til at være her, der er større end en analyse, der har vist et salgspotentiale. I og efter en periode hvor vi har talt meget om purpose, så bør de oprindelige udfordrer brands også få mere opmærksomhed fra alle. De har ikke sat sig ned og fundet på et purpose, der kan efterrationaliseres. Det er rent faktisk grunden til, at de er der. Det er både charmerende og giver en fantastisk energi at arbejde med, siger Simon Wooller, Creative Director, Orbit Red.