Omni channel handler ikke om at være overalt. Det handler om, hvad der hører til på hvilken kanal.

CMO’er oplever, at sidde tilbage, uden en præcis viden om hvad, der gjorde deres forrige kampagne til en succes – eller fiasko. Var det media-valget, filmen, rabatten eller noget helt tredie?

Takket være Budskabsmodellering™ ved C More, at de er i markedet med det stærkeste budskab. Sidegevinsten er så, at de i realtime kan se hvilken feature, serie, film og hvilket tilbud, der har den højeste tiltrækningskraft – individuelt.

Har man kun mulighed for at kigge tilbage, har man ikke mulighed for at forudsige fremtiden.

Det, der møder kunden i digitale medier, på tv eller på deres eget site, er et direkte billede af det, der virker bedst for C Mores målgrupper. Og budskabet med at slippe for afbrydelser er et af dem. Et umiddelbart generisk budskab for streaming tjenester. Men responsdata gav C More en dybere forståelse af, hvad der driver relationen mellem brandet og forbrugeren i den specifikke kategori og dermed det optimale budskabshieraki og fundamentet for kampagnen. Man lærer af sine fejl. Men med Budskabsmodellering™ kan man forudse dem og dermed undgå dem. Det er en langt billigere måde at blive klogere på.