I samarbejde med Orbit Red lancerer Netflix ny kampagne for streamingtjenestens første dansksprogede film. Kærlighed For Voksne er en intens psykologisk thriller – og ligesom filmgenren, lagde kampagnen vægt på suspense. I ugen op til premieren løb Netflix med opmærksomheden.

Running billboard

Ligesom filmens hovedperson ‘Leonora’ holder af at løbe, gør danskerne det også. I samarbejde med Københavns lokale løbeklubber blev over 300 løbere udstyret med en custom-made løbejakke, magen til den i filmen, på deres ruter rundt i København.

Den røde løbejakke har en afgørende betydning for filmens plot og blev ligeledes central i kampagnen. Tilsammen tilbagelagde løberne over 4000 kilometer i den røde løbejakke og bidrog dermed til mysteriet og spændingen omkring filmen. De løb både på gaden og online:

Sociale Medier

Under kampagneperioden postede løberne tusindvis af opslag på deres SoMe profiler med nyheden om Netflix’ nye film. Kampagnen fik herved et autentisk og organisk liv online.

Screening

På premieredagen samledes løberne fra alle afkroge af København til premieren. Pressen, skuespillere og de øvrige gæster så nysgerrigt med, da en myriade af røde løbere samlede sig foran biografen. Løberne var selvfølgelig også inviteret indenfor – jakken var billetten.

Imens flere hundrede løbere fyldte gaderne, løb ‘Leonora’ i den røde jakke på TV, i biografen, på digital og outdoor, og Kærlighed For Voksne var ikke til at overse. På premieredagen lå filmen nr. 1 i Danmark og forblev de efterfølgende dage den mest streamede film på Netflix.

Digital
Digital city screens
Nørreport transfertunnel
Stillads på Nørreport

Leave a Reply