Med over 1 million timers streaming de første 28 dage, er der ingen tvivl om vigtigheden og succesen af Stranger Things for Netflix. Det er en af bureauets absolutte yndlingsserier, og derfor var vi stolte over at være med til at lancere fjerde sæson.

Det havde været en drøm at aktivere DemoGorgon, Mind Flayer og Vecna i kampagnen, men der ville være fare for at spoile, og netop spoilers er en af de helt store udfordringer, når vi arbejder med Netflix. Vi måtte lede andre steder i serien efter vigtige elementer, som kunne fange målgruppen uden at afsløre noget.

Helt tilbage fra første sæson har et stort bornholmerur ‘The grandfather clock’ teaset sin vigtighed for historien, og i fjerde og nyeste sæson er uret et bærende element. Vi fik bygget uret 1:1 med tentakler, lys og lyd. Og en mørk og overskyet dag, begyndte uret sin turné rundt i København for at gøre opmærksom på lanceringen af den nye sæson.

Det gik ikke stille for sig. For at dramatisere effekten overtog vi Politikens lysavis, og seriens ikoniske port til ‘the upside down’ oplyste hele rådhuspladsen, da uret kom forbi.

Transfertunellen på Nørreport

Netflix overtog transfertunnellen på Nørreport metro st. med 100 % SOV. Her inviterede vi danskerne ind i Stranger Things universet med billeder i kæmpeformat på et af Danmarks største trafikknudepunkter. Tunnellen bidrog til oplevelsen af at befinde sig i en anden verden.

Sociale Medier

Målet med alle aktiviteterne var både at skabe opmærksomhed, men også give folk en oplevelse, som de havde lyst til at dele. Bornholmeruret skabte “selfie moments”, så fans kunne dele uret på sociale medier. Transfertunnelens store flader indbød ligeledes til fotos.

Friday Night Skate

Sidst, men ikke mindst, sponsorerede Netflix Friday Night Skate eventet. Her skøjtede ca. 1500 rulleskøjteløbere gennem København.

Leave a Reply