Det var ikke kun smagen, som tiltrak international opmærksomhed

I år er der igen Guld til København Klassisk Gin, men denne gang er det ginens udtryk, som bringer den på podiet. Yellow Line Design Awards hylder København Klassisk Gin for dens innovative design og opbrud med kategorien.

CNN har udråbt Yellow Line Design Awards som den mest indflydelsesrige drikkevarekonkurrence i verden med ansvaret for 1 milliard solgte flasker siden 2006.

Men det er ikke slut der. København Klassisk Gin vinder også iF Design Award 2021. Udover at designe den elegante flaske, har Orbit Red også navngivet ginen.

I 2020 udråbte World Spirits Awards, WSA, København Klassisk Gin som verdens bedste klassiske gin blandt 107 destillerier fordelt på 25 nationer. WSA er kendt som det globale benchmark for spiritus.

Alt andet end ordinær. Alt andet end de andre.

På det hurtigtvoksende og meget kompetitive europæiske spiritusmarked kræves et design, der både er distinkt, unikt og som ikke mindst sikrer opmærksomheden.
Flasken er en nytolkning af den klassiske apotekerflaske, som brændevin jo oprindeligt blev solgt på. Kombineret med et ægte dansk, minimalistisk design indkapsler den elegant den danske håndværks- og designtradition.

Smagen af godt design.

København Klassisk Gin byder på et af verdens højeste indhold af enebær og smager som en klassisk, original gin skal smage. Den raffinerede small batch gin er en moderne variation over det klassiske tema med noter af citrus og lakridsrod. Destillationsprocessen og metoden med mikrofordampning sikrer den ultimative smag af enebær og gran i en enestående kombination. En konstant ambition for distinktion.