Midtfyns Bryghus lancerer i samarbejde med Orbit Red en helt speciel specialøl på den nationale madspildsdag d. 29 september. De vil de ændre måden, danskerne tænker fødevarer og fornøjelser på. De mener, at der er flere brancher, som trænger til en Upcycle. 

Manden bag Midtfyns Bryggeri, Eddie Szweda, mener at 700.000 ton er 700.000 ton for meget. Derfor har Eddie i samarbejde med det faktabaserede reklamebureau Orbit Red udviklet en øl, som nedbringer madspild og passer på planeten.

– Der findes efterhånden så mange øl på markedet, at der er én øl for alle. Upcycle Beer er for miljøet. Jeg ved godt, at alkohol ikke løser alle problemer, siger Eddie med et glimt i øjet og fortsætter – men i det mindste er det et skridt i den rigtige retning. Vi har fået rigtig god respons på vores øl, og vi er allerede i gang en hel produktlinje baseret på Upcycle, blandt andet Upcycle Cider og Upcycle Ice cream. Vi er meget spændte på fremtiden, afslutter Eddie.

Begejstringen bliver delt blandt de lokale på Fyn.
– Nu laver Wendorff Bageren Upcycle Bread fra Upcycle Beer, siger Eddie grinende

Et brusende samarbejde

– Hele vejen fra koncept til design til marketingmateriale og implementering har Upcycle-projektet været et enormt tæt samarbejde mellem os og Midtfyns bryggeri, siger Creative director i Orbit Red, Simon Wooller.
– Det kræver en anden tankegang at skabe et brand som dette. Man kan ikke garantere konstant forsyning af upcycle-råvarer. Det betyder, at man kun kan producere i partier og produkterne ikke altid er tilgængelige på hylderne. Dette vil naturligvis skabe en anden dynamik mellem forbruger og brand. Vores research på området viser, at forbrugerne er interesserede i og parate til at betale mere for produkter som Upcycle, afslutter Simon Wooller

Upcycle Beer bliver lanceret d. 29 september på den nationale madspildsdag på TV, radio, SoMe, print, POS og ved et stort Event. Udover at bidrage med nye smagsindtryk, så skal Upcycle Beer inspirere danskerne til at finde nye og kreative måder at reducere madspild på.

Teasers

Launch

Ongoing

For uddybende kommentarer: Chief Executive Officer, Orbit Red, Thomas Nolsøe, M: 53803339, E: thomas.nolsoee@orbitred.dk

Leave a Reply