Netto lancerer i dag et nyt bæredygtigt tøjmærke i samarbejde med en række danske og udenlandske designere, der har fået stillet de bedste råvarer til rådighed. Resultatet er en unik kombination hvor ”Food meets fashion”.

N by Netto er udviklet i samarbejde med reklamebureauet Orbit Red

”På Orbit Red arbejder vi hele tiden med af afdække forbrugertrends, og vi kunne se at det bæredygtige segment også begynder at være købedygtigt” forklarer chefstrateg Heino Pedersen: ”Tiden er inde til at Netto sikrer nye engagements, altså nye måder at interagere med forbrugerne på. Og her var tøj et naturligt next step. Det er ikke længere nok at gå i Netto når man handler dagligvarer. Nu kan man gå i Netto hele tiden.”

Chef-designer Kim Jonge uddyber:

“With this line of accessories and styles we are aiming to be the preferred national foodfashion brand for the modern design conscious consumers. Our customized concept offers affordable designs to the discount fashion market with its contemporary look and danish design approach. Great taste inspired this years styles.”

500 outlets skal sikre en markant lancering

Samtlige af Nettos butikker jævnt fordelt over hele landet, kommer til at sælge både accessories og en række styles primært rettet mod kvinder. Der er en overvægt af kvinder, der er interesseret i at gå klædt mere bæredygtigt, og her kommer N by Netto til at spille en markant rolle i fremtidens danske modebillede.

Fra 1. april kan man blandt andet købe Palm cabbage coctail dress, Tortilla hot pants, Chorizo necklace og Sundried tapas top. Design og kvalitet der holder helt til sidste salgsdato.